De Verwoordering

Wij lenen onze stem aan u uit om alles wat u wil zeggen in poëtische teksten te brengen. Dat doen we gewoon, zomaar, omdat we het graag doen. Wie ons wil steunen kan uiteraard zijn centje kwijt in onze hoed.

Wij touren met een aantal uitgewerkte programma’s, maar werken ook graag op maat van uw evenement. Zo zou u ons kunnen vragen voor een poëtische zomeravond in de tuin (als verjaardagscadeau, bijvoorbeeld), maar ook bij ceremoniële gelegenheden staan wij voor u klaar. Of het nu om een intieme huiskamervoorstelling gaat, of een lezing voor groot publiek; wij zijn - bijna - even divers als ons repertoire.


Miró Pauwels

Als gepassioneerde nieuwkomer in het muzikale landschap zet Miró alles op alles om zich professioneel te ontplooien. Op dit moment verzorgt hij voornamelijk benefietconcerten om zijn studies te financieren en een eigen accordeon aan te kopen. Daarnaast begeleidt hij ook graag culturele evenementen. 

Miró brengt het werk van o.a. J.S. Bach, D. Scarlatti, A. Vivaldi, N.V. Bentzon, V. Zolotaryov, S. Salvérius, P. Makkonen en A. Piazolla. 

Foto's @Bernadette Peckstadt


Foto's PZ @Christophe Vander Eecken

Presentaties

Ik presenteer zelf verschillende evenementen waaronder bijvoorbeeld Paarse Zetel (i.s.m. De Krook), waar ik op donderdagmiddag Vlaamse en Nederlandse schrijvers uitnodig om te praten over wat hen boeit en bezighoudt in het leven. Die gesprekken kan je ook achteraf beluisteren op de Paarse Zetel Podcast.

U mag mij steeds contacteren voor vrijblijvende info.